Felhőkép

Felhőkép

IndaFotó képek

Bringázzunk

minden ami bringa, bringázás, helyek találkozók, és csak az érzés is...

Látogatók

Nem volt felvonulás a Föld napján

2009.04.23. 14:34 | MaTT | Szólj hozzá!

Az a furcsa véletlen történt tegnap Budapesten, hogy úgy három-négyszáz bringás összefutott a Hősökön 6 körül aztán meg mindenki indult a dolgára az Andrássyn .) Oktogonnál bringaemelés, go to Blaha, kiskörút, Astora, Deák, Lánchíd. Itt megjelent a bringások mögött egy szirénázó sün :p Clark Ádám téren megvárta egymást a társaság, hogy ne tévedjen el senki :D Úgy három-négy kör után a körforgalomban már mindenki benn volt ééés emelés! :D A fiatal pár az alagút tetején ha csinált fotót kérem valahogy jutassa el ;) Alagútban jött egy mentő és pillanatok alatt szétnyílt a bringaözön, hogy végigszáguldhasson. .) Közben az Attila úton már több sünautó is kísérte a bringásokat. Moszkvánál a felvezető autó kicsit benézte a dolgot, amikor hirtelen befordult a menet balra. Nem volt vicces, ahogy izomból tolatott vissza :D Néni a moszkván übernagy volt! Sállal integetett, kurjongatott :) Mechwartnál megjelent 3-4 sünöket szállító busz is. Amik szépen le is zárták az utat a körúton. De bringával azért el lehetett férni a kisebb utcákban is :p  Itt készült a következő KICSI kép is amit nem darthwalk csinált:

Bajcsyra kiérve szintén már volt felvezető autó, ami miután megfordult a menet :D megint kicsit lemaradt. Végül valószínűleg mindenki úgy döntött, hogy szerda esti programnak a Gödört választja, szóval begurultak az Erzsébet térre. Jó pár haver várta már ott őket, akik nem értették hova ez a nagy felhajtás, őket miért nem sünbiztosítással kisérték a térig?! A sünbuszokból kiszállt úgy 40-50 sün és elkezdtek mindenkit igazoltatni akinél bringa volt. Egyébként szemlátomást a sünök többsége is szívesebben lett volna inkább bringával, de hát épp melóztak. Nemsokára el is tűntek, a sok bringás meg folytatta boldogan az esti programot. Nem volt jó, és sajnos én sem voltam ott. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bringazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr611081984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása