Felhőkép

Felhőkép

IndaFotó képek

Bringázzunk

minden ami bringa, bringázás, helyek találkozók, és csak az érzés is...

Látogatók

Nyári programajánló - Balaton Bike Fest

2009.02.16. 22:21 | MaTT | Szólj hozzá!

Címkék: bringa bike

Ugyan még nagyban tombol a tél, esik a hó és csípős a levegő, azért lassacskán közeleg a jó idő, tavasz, és hip-hop itt lesz a nyár is .) Szóval ezeken a hideg estéken szeretnénk kecsegtetni egy kis nyári programajánlóval, hogy mégjobban várjátok a meleget :p

2008 decemberében ellátogatott kishazánkba a neves angol pályatervező, Enrico Forte, hogy felmérje a nyár egyik legnagyobb bicós megmozdulásának helyszínét. 2009 júniusában kerül megrendezésre a Balaton Maraton kerékpáros és sport fesztivál Balatonfüreden, melyre Enrico egy atomzsír BMX cross pályát fog tervezni.

Az angol Enrico építette a birminghami expo (NEC Birmingham) területén megrendezett National Adventire Sport Show (NASS) BMX pályáját, melyen többek között az angol bajnoki futamot rendezték, valamint az ő nevéhez fűződik a 2006-os cheddari BMX cross EB futam kivitelezése is . Legnagyobb dobása azonban a 2008-as RedBull Empire of Dirt verseny volt. A dél angliai versenyen a legjobb nemzetközi riderek mutathatták be a tudásukat egy egészen különleges pályán, melyet többféle stílus keverékeként álmodott meg Enrico. A verseny sajátossága, hogy vegyíti a BMX és a mountainbike slopestyle sajátosságait . A változatos elemekkel és hatalmas ugratókkal tarkított pályával sikerült valami egészen egyedit létrehoznia, bebizonyítva, hogy kellő szakértelemmel és kreativitással mindig lehet újat és izgalmasat alkotni.Biztosak vagyunk benne, hogy júniustól egy világviszonylatban is újszerű, színvonalas pályán rendezhetünk versenyeket hazai és nemzetközi Ridereknek.


A pálya hivatalos megnyitóversenye a Balaton Marton kerékpáros és sport fesztivál ideje alatt lesz. (2009. Június 25-28)

www.balatonbikefest.com

DH, Urban DH, BMX Cross, 4X, Trial, WaterJump, Maraton stb.
Ígéretesnek hangzik ;)

Helyszín: Balatonfüred
Időpont: 2009. június 25-28.

A bejegyzés trackback címe:

https://bringazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr72947507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása