Felhőkép

Felhőkép

IndaFotó képek

Bringázzunk

minden ami bringa, bringázás, helyek találkozók, és csak az érzés is...

Látogatók

Egy épülő fixi története

2008.10.09. 23:14 | Kiskubai | 1 komment

Címkék: fixi építés fixhajtás fixi project

Helló mindenki!

 

Kiskubai vagyok, bikemag vagy alleycat fórumról ismerős lehet a nevem, szoktam írogatni országútis és fixis témákba. Kecskeméten élek, 16éves vagyok és országútizok.

12éves korom óta nyálcsorgatva olvasgatom az alleycat-et, és azóta vágyom egy fixire. Úgy néz ki hogy ez az álmom jövőhéten teljesülni fog. Az alkatrészbeszerzés kb fél éve van folyamatban, és lassan minden meglesz. Jelenleg egy országútim van, Dura Ace, Ultegra, Ritchey WCS cuccokkal, és Mavic cosmic elite kerekekkel szerelve.

Mostantól kb 1héten keresztül elolvashatjátok napról-napra hogy mi történik a fiximmel. Jelenleg a váz és a villa a homokfúvónál van, hétfőn érkezik meg, és megy a szintereshez. Holnap csinálok láncfeszítőt, és gravírozom a hajtóművemet, arról majd teszek fel képeket. fixiépítésnél nagy előnyöm van, mert tudok flexelni, csiszolni, polírozni, esztergálni, fúrni-faragni és ezekhez rendelkezésemre állnak a gépek is. Bemutatkozásnak ennyi még sok is, ennyit mára.

Üdv.: Kiskubai

A bejegyzés trackback címe:

https://bringazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr38706060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaTT 2008.10.10. 20:00:25

kiváncsi4n várjuk!!! .)
süti beállítások módosítása