Felhőkép

Felhőkép

IndaFotó képek

Bringázzunk

minden ami bringa, bringázás, helyek találkozók, és csak az érzés is...

Látogatók

Gyászhír

2008.11.03. 05:02 | Raz | Szólj hozzá!

                                                                                                                                                      

 " A montisok és túrázók körében ismert és népszerű lány, Kovács "Nati" Natali-tól búcsúzunk most fájó szívvel, aki egy tátrai hegymászás során balesetet szenvedett és életét vesztette. Nati, a Velo.hu legrégebbi munkatársa volt, aki a honlap megalakulásának kezdetétől segítette munkánkat érdekes és hasznos cikkeivel.

 

A kerékpáros világ aktív szereplője volt, a Száguldó Virágok női montis csapat egyik alapítója. Tudomásunk szerint az egyetlen magyar hölgy, aki többször is teljesítette a világ egyik legnehezebbjének tartott Cape Epic megamaratont.

Kitartó volt és szívós, olyan lány, akit nem riasztott el ha, szakadó esőben 40 km/h-val kellett stéherezni a kocsi mögött a T-Mobile túrán, de a kora hajnalig húzódó lapzártákon is végig töretlenül állta a sarat.

Személye, hatalmas veszteség a hazai kerékpáros világ és stábunk számára is. A sors fintora, hogy a tragédia, november 1-én, azaz Halottak Napján történt, miközben a legszeretetebb hobbiját űzte.

 

Családjának, kedvesének, Kaposi Zolinak és barátainak szeretnénk részvétünket kifejezni és kitartást kívánunk a nehéz napokra.

Köszönünk mindent Nati!

Tisztelettel:

A Velo.hu bringamagazin és honlap teljes stábja"
Forrás: velo.hu

Ezúton csatlakozunk mi is a Velo.hu szerkesztőségéhez és szeretnénk őszinte részvétünket nyilvánítani a családnak és a barátoknak!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bringazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6746728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása