Felhőkép

Felhőkép

IndaFotó képek

Bringázzunk

minden ami bringa, bringázás, helyek találkozók, és csak az érzés is...

Látogatók

Knog Frog és Beetle villogók

2009.11.18. 18:54 | MaTT | Szólj hozzá!

Címkék: stílus fény lámpa városi világítás ledek

Úgy hozta a sors, hogy péntek 13. alleycat alkalmával a skid versenyen nyertem két Knog villogót. Ezúton is köszönöm! :) Egy első Knog Frogot és egy hátsó Knog Beetlet. Ezekről írnék egy két szót.

Mint ismertes mostanában robbant be a városi bringáskiegészítők világába a Knog. Merész dizájnnal és poénos írásokkal (weblap, katalógus) csalogatja a vevőket az ausztrál cég. De vajon csak a külcsíny, amiért többe kerülnek ezek a cuccok, mint az átlag? Nos a lámpáikkal kapcsolatban azt tapasztaltam, hogy határozottan nem. Az a "szuperfényes" LED, amit a csomagolás ígér az tényleg eszeveszett jól világít. A Beetle ugyanez, csak ott két darab LED van, ami természetesen kétszer olyan fényes .) Vízálló szilikonház, egyszerű rögzítés, ezerféle szín, mi kellhet még?
Egyetlen hátrány talán az lehet, hogy a tápot kettő 3V-os CR2032-es gombelemről kapja a villogó. Ilyet tudomásom szerint tölthetőben nem lehet kapni így ha kifogy, akkor nincs más hátra csak az új elem. Ez így nem túl környezettudatos no meg  kb. 500Ft-ot fizethetünk az elemek darabjáért. Edit: találtam elemet olcsóbban is hozzá .)

Összességében nagyon tetszik mind a Frog, mind a Beetle, bátran ajánlom bárkinek, aki szeretne mókás, de ugyanakkor nagy fényerejű villogót a bringájára.


Megvásárolható 2600Ft-os áron a http://mattshop.netne.net oldalon ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://bringazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr181534940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása