Felhőkép

Felhőkép

IndaFotó képek

Bringázzunk

minden ami bringa, bringázás, helyek találkozók, és csak az érzés is...

Látogatók

Bagaboo Workhorse M teszt

2009.08.19. 19:03 | MaTT | Szólj hozzá!

Címkék: messenger városi futár bagaboo workhorse

Pár hete elkészült a táskám. Íme pár kép meg némi tapasztalat:

Mit mondhatnék? Fantasztikus. Tökéletesen fekszik a hátamra, az oldalsó pántot meghúzva egyáltalán nem mocorog. Korábban már említettem, hogy csurig pakolva is jól vizsgázott. Ugyan a tépőzár olyankor már nem fogta az elejét de a csatokkal be lehetett még mindig zárni. A második vállpánt pedig sokat segít a súlyelosztásban. Kevés cuccal, az alsó illetve a vállpántnál lévő összehúzokkal kényelmesen a hátára tudja húzni az ember, nem áll el a hátamtól a nagy zsák.

A hátoldalon lévő szivacsozás, plusz a belső szivacsos zseb totál puhává teszi a tatyót. Egyetlen zavaró dolog a fogyatékosságomból adódik. Mivel csont vékony vagyok, annyira össze kell húznom a pántokat, hogy kilóméter hossz marad ami csak úgy lifeg. Szerencsére a szivacsos vállpántnál van egy akasztó amibe be tudom bújtatni, így annyira ez sem zavaró. Nagy esőben is megállta a helyét. Ugyan én bőrig áztam de belül minden száraz maradt. Remélem sokáig kiszolgál majd, mert már most nagyon szeretem.

A bejegyzés trackback címe:

https://bringazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr581324004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása